Ga naar ...

CLAMP

Smalle gangen en gesloten deuren zijn niet uitnodigend. De open ruimtes zijn helder en levendig. CLAMP biedt hiervoor delen van verschillende hoogtes aan. Hiermee kunt u verschillende ruimtes scheiden zonder een beklemmende architectuur te creëren.

Palmberg Layer Clamp Phormy

Het nieuwe, modulaire en elektrificeerbare CLAMP scheidingswandsysteem creëert nieuwe ruimtes waar ze nodig zijn. Of het nu gaat om vergaderzones, rust- en pauzezones of als afscheiding tussen werkeilanden. Dankzij deze modulaire wanden kunnen open kantoorruimtes duidelijk worden ingedeeld in verschillende zones, ongeacht de architectonische eisen.

Daarnaast biedt het ook een hoog akoestisch rendement om geconcentreerd werken.

Vraag nu een offerte aan!

CLAMP is een element die aan meerdere zijden geluid absorberen en zorgen voor een beter werkklimaat door het absorberen van galm en storende frequenties.

CLAMP met verbinding

Studies hebben aangetoond, dat de belangrijkste stress-factor in een kantoor het ‘stille geluidsoverlast’ is. Achtergrondgesprekken en een gebrek aan privacy in grote kantoren maken het geconcentreerd werken onmogelijk.

Elke ruimte klinkt anders. Harde oppervlakten zoals glas, beton en gladde vloeren versterken vaak de storende geluidsgolven. De akoestische wanden zijn de oplossing voor ruimtes met hoge plafonds en lange nagalmtijden, bijvoorbeeld in een bedrijfs- of productiehal, kantoor en schoollokaal.

CLAMP met glas

De CLAMP is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, materialen en uitvoeringen. De scheidingswanden kunnen bestaan uit glas, houtlambrisering of stof. Of het nu gaat om legborden, planten of grote beeldschermen afhankelijk van de breedte van het element kunt u wand belasten met meer of minder zware voorwerpen.

Brochure CLAMP

Met het scheidingswandsysteem wordt het assortiment aangevuld met mobiele elementen op wielen, een glas-opzet (hoogte: 400 mm, breedte: 600 – 2200 mm), een directe bevestiging door middel van een verbindingsprofiel in verschillende hoogtes (1200 – 2200 mm) alsook met whiteboards met gefreesde greep voor Stick & Load.

Chat openen
Hallo,
Kan ik u ergens mee helpen?