Ga naar ...

» Akoestiek verbeteren » Disc Akoestische Scheidingswand

Disc Akoestische Scheidingswand Palmberg

De akoestische scheidingswand en vrijstaande, mobiele ruimteverdeler DISC dient als een pinbaar privacyscherm. Disc van Palmberg absorbeert geluid en verhoogt zo de concentratie van uw medewerkers. De schijf kan snel, eenvoudig en terug-vriendelijk van A naar B in de kamer worden verplaatst door een soepele rotatie. Een geluiddemper, geluiddemper, ruimteverdeler, akoestische scheidingswand en designelement tegelijkertijd – dat is wat de flexibele absorber DISC zo onmiskenbaar maakt.

Vraag nu een offerte aan!

Een representatieve ontvangstruimte, gemaakt van hoogwaardige materialen, geeft blijk van competentie en creëert al bij binnenkomst een prettige sfeer. De harmonieuze ronde vorm van de mobiele ruimteverdeler DISC onderstreept dat positieve gevoel. De schijf heeft een diameter van 1600 mm, is met stof bespannen en biedt de beste absorptie-eigenschappen dankzij het geïntegreerde polyestervlies. Flexibel in kleurendesign en modern in de materiaalkeuze – zo voelen bezoekers zich gelijk op hun gemak.

Veel studies hebben reeds aangetoond dat omgevingslawaai in kantoren een van de grootste stoor-en stressfactoren is en zelfs tot gezondheidsproblemen kan leiden. Een goede ruimte-akoestiek is een complexe opgave, omdat elke ruimte anders klinkt. Palmberg DISC vermindert niet alleen het geluidsniveau in de ruimte, maar scheidt ook visueel de functionele gebieden. Samen met het stijlvolle design de perfecte mix!

Brochure Disc akoestiek