Ga naar ...

» Akoestiek verbeteren » Opzetwanden

Opzetwanden

Opzetwanden zorgt voor visuele en akoestische afscheiding van werkplekken. Terio Plus is een uitstekend systeem van scheidingswanden waarbij de wanddikte 35 mm bedraagt. Opzetwanden zijn van groot belang voor ieder kantoor.

Palmberg Layer Clamp Phormy

De Palmberg opzetwanden passen door de vele uitvoeringen en kleuren in elke werkomgeving en ieder kantoor. Het assortiment biedt opzetwanden, met optioneel verkrijgbare accessoirerails, scheidingswanden met glas, opzetwanden en verschillende accessoires. Op aanvraag zijn ook plafond panelen leverbaar.

Vraag nu een offerte aan!

De opzetwanden worden zowel akoestisch als niet-akoestisch opgeleverd. De verschillende soorten opzetwanden van divers decors en materialen zorgen voor voor iedere werkplek de ideale oplossing. Scheidingswanden, functioneel en visueel aantrekkelijk!

Dankzij elementen als monitorarmen, schappen en beeldschermhouders wordt kantoorwerk makkelijker. Terio Plus biedt flexibele uitkomsten die zowel akoestisch als visueel gezien een optimale werksfeer bewerkstelligen.

De opzetwand – voorzetwand word geplaatst op of aan het bureaublad. Opzetwanden zijn ideaal om uw werkplek af te scheiden.

Brochure Terio akoestiek
Systeembeschrijving Terio Palmberg
Accessoires Opzetwanden

 
Chat openen
Hallo,
Kan ik u ergens mee helpen?