Ga naar ...

» Akoestiek verbeteren » Scheidingswanden

Scheidingswanden

Scheidingswanden zijn van groot belang voor ieder kantoor, werkplek of studieplek. Scheidingswanden kunnen een eenvoudige oplossing zijn om de akoestiek in uw kantoorruimte te verbeteren. Daarnaast verbeteren ze niet alleen de akoestiek, maar zorgen de scheidingswanden ook voor visuele afscheiding en een stukje privacy.

Vraag nu een offerte aan!

Terio Plus scheidingswanden

Met Palmberg Terio beschikt u over een grote variëteit aan ruimte-indelingsmogelijkheden. U schermt elegant af en creëert een rustige omgeving voor vertrouwelijke gesprekken met klanten of voor geconcentreerd werken. Terio zorgt voor individuele ruimte op kantoor, het past zich aan de individuele behoeftes van uw medewerkers aan. Scheidingswanden en akoestische wanden zijn van groot belang om het werken succesvol en plezieriger te maken.

De Palmberg scheidingswanden passen door de vele uitvoeringen en kleuren in elke werkomgeving en ieder kantoor. Het assortiment biedt scheidingswanden, met optioneel verkrijgbare accessoirerails, scheidingswanden met glas, opzetwanden en verschillende accessoires. Op aanvraag zijn ook plafond panelen leverbaar.De scheidingswanden worden zowel akoestisch als niet-akoestisch opgeleverd. De verschillende soorten scheidingswanden van divers materiaal zorgen voor voor iedere werkplek de ideale oplossing. Scheidingswanden, functioneel en visueel aantrekkelijk!

Akoestische scheidingswanden

Het is niet efficiënt werken in een kantoor waar het galmt. Een goede akoestiek op een werkplek is een van de sleutels voor betere werkresultaten.Voor een betere akoestiek op de werkvloer zijn er de akoestische panelen en mobiele scheidingswanden voor flexibel gebruiksgemak. De akoestische scheidingswanden zijn ontwikkeld om geluid te absorberen, maar ook om nagalmtijden en geluidsweerkaatsingen te reduceren. Het nagalmen van geluid kan voorkomen worden door gebruik te maken door akoestische vullingen. De akoestische vulling bestaat uit een 25 mm hoge honingraatstructuur die aan beide zijden met een 4 mm dikke poreuze polyester vezelbord uitgevoerd is. De opbouw leidt tot een goede absorptiewaarde in zowel het lage als het hoge frequentiebereik. De basisvulling bestaat eveneens uit een honingraatstructuur, die met een dunne spaanplaat uitgevoerd is. De vullingen zijn volledig recyclebaar en vormen geen gevaar voor het milieu.

Constructie scheidingswand

De scheidingswand bestaat uit een compleet rond omlopend gecoat aluminium frame van 35 mm dik en is qua kleur af te stemmen op de bureauprogramma’s. Optioneel zijn wandelementen met een  bureauprogramma’s weerszijdig geïntegreerde, accessoirerail beschikbaar. De accessoirerail is een compact aluminiumprofiel met een enkel of dubbel organisatieprofiel. Bij de dubbele accessoirerail is de afstand tussen de organisatieprofielen 100 mm. Tussen de organisatieprofielen zijn de wanden magnetisch, bedekt met stof. Een extra selecteerbaar verticaal bevestigingsprofiel maakt de directe verbinding met het bureaublad of onderstel mogelijk. In hoogte verstelbare schroeven zorgen voor een optimale afstelling van de scheidingswand. Als stelvarianten worden verschillende stelvoeten gebruikt De Terio opzetwanden en scheidingswanden zijn met alle voorhanden bureausystemen compatibel. Voor de bevestiging van de wanden aan de bureaus zijn verschillende, bij het programma passende bevestigingsklemmen nodig.

Brochure Terio akoestiek

Systeembeschrijving Terio Palmberg

Chat openen
Hallo,
Kan ik u ergens mee helpen?