Ga naar ...

» Bureaus » Crew

Crew

De Palmberg Crew bureaulijn is zeer veelzijdig en voor verschillende ruimtes toe te passen. Nagenoeg elke meubellijn van Palmberg heeft naast bureaus ook vergadertafels in het programma. Maar Crew spant de kroon met tafels in vaste hoogte, instelbare hoogte d.m.v. een drukknop, slinger verstelbaar, elektrisch zit/zit en elektrisch zit/sta tafels. Ook behoren verrijdbare klaptafels tot de mogelijkheden en kan een combinatie worden gemaakt met balie-elementen.

Kijk zelf waarom medewerkers zich op Crew verheugen:

Uitvoeringsvarianten:

  • Vaste hoogte (720 mm)
  • Easy Push (650 – 850 mm)
  • Slinger (650 – 850 mm)
  • Elektromotor (650 – 1250 mm)
Crew Crew-T keuze bladvorm

Optioneel: keuze bladvorm

De Palmberg Crew meubellijn is een geschroefd, vrijdragend en modulair dwarsbalksysteem. De bureaupoten hebben een buitenmaat van 90 x 60 mm. De op het onderstel gemonteerde bladdragers dienen ter bevestiging van het bureaublad en aanbouwelementen zoals de kabelgoot, zichtschotten en de opzetwanden.De elektrificatie kan door een groot uitgevoerde klapbare horizontale kabelgoot worden gevoerd. Verticale elektrificatie kan door flexibele kabelkettingen of door aan het zijdeel monteerbare kabelkappen worden gevoerd.

Crew Crew-T bureaublad met vergaderzit

Optioneel: Bureaublad met vergaderzitje

Het elektromotorische bureausysteem bestaat uit twee telescopische zijgedeeltes en een geintegreerde aandrijving in de dwarsbalk. De buitenste telescoopbuis met de vastgeschroefde teen, evenals de telescoopbuizen aan de binnenkant zijn voorzien van een gepoedercoate laag. U kunt kiezen uit verschillende bedienelementen.

Vraag nu een offerte aan!

Brochure Palmberg Crew
Decors en kleuren Palmberg
Overzicht bladvormen Palmberg
Systeembeschrijving Palmberg Crew

 

Chat openen
Hallo,
Kan ik u ergens mee helpen?