Ga naar ...

» Elementen » P5 Rekkensysteem

P5 Rekkensysteem


P5 kantoor multifunctionele kast

.

P5 – STABIEL & VEELZIJDIG
Optisch licht en toch stabiel, dat is de weg die we bewandelen met het stalen P5 rekkenstelsel. De gelakte rekken dienen niet alleen als dragers voor legplanken, maar door verschillende rastercombinaties ontstaan telkens weer nieuwe meubelstukken. De nieuwe P5 rekken fungeren als vrije ruimteverdelers. In combinatie met elementen van polyester vilt zoals laden, klepinzetstukken, garderobe-eenheden, prikborden en dozen, creëert P5 moderne opslagruimte voor allerlei behoeften. De rekken ogen nooit zwaar, overtuigen met aangename doorzichten en verdelen ruimtes op een lichte manier.

.

P5 thuis vakjes kast

.

P5 HOME – GEZELLIG & FUNCTIONEEL
P5 is niet alleen kantoormeubilair. De ingetogen vormgeving van de P5 HOME-productreeks maakt het mogelijk om het systeem harmonieus in huis te integreren. Gezellige oppervlakken en praktische dozen, in combinatie met een in hoogte verstelbaar bureau, vormen de ideale combinatie van comfort en de werkomgeving. Meer thuis met kantoor is niet mogelijk.

Vraag nu een offerte aan!

P5 FLEX – EENVOUDIG & FLEXIBEL
Maar P5 kan nog meer. Als de mobiele variant P5 FLEX met stevige wielen, beweegbare tafels, royale werkruimtes en whiteboards verandert het oorspronkelijk statische systeem in een meubelreeks voor agile groepen die hun ideeën spontaan willen ontwikkelen en zich niet willen laten afremmen door onbuigzaam meubilair. Informele vergaderingen, vaste vergaderdata en brainstormsessies hebben vrije actieruimtes nodig – P5 FLEX staat speelse creativiteit toe en brengt beweging in de centrale zone.

.

P5 verrijdbare producten