Ga naar ...

» Kantoorkasten » Prisma 2 Combinatiekasten

Prisma 2 Combinatiekasten

Combinatiekast: Intelligent gebruik van de ruimte

Met de combinatiekasten uit de serie Prisma 2 van Palmberg zet u een bijzonder accent op kantoor. Ruimte is een schaars en dus duur goed, vooral in stedelijke agglomeraties. Het optimaliseren van de beschikbare ruimte zonder de welzijnsbehoeften van de werknemers te verwaarlozen is daarom een grote uitdaging voor moderne bedrijven. Digitalisering en moderne werkmethoden verminderen ook de behoefte aan conventionele opslagruimte. De Prisma 2 combinatiekasten kenmerken zich door een weerszijdige bedienbaarheid, waarbij één kast door twee gebruikers kan worden gebruikt. De kasten kunnen direct op de werkplek of als scheidingselement voor de ruimte worden gebruikt.

Kabelmanagement combinatiekasten

Voor veel mensen is het belangrijk om de interfaces naar digitale diensten zo dicht mogelijk bij de eigen werkplek te vinden. In sommige varianten bieden onze combinatiekasten de mogelijkheid om door middel van een point altijd een vinger aan de pols te hebben. Voor combinatiekasten met zweefdeuren kunnen optioneel elektrificatiemodules in alle ordnerhoogtes worden geplaatst. De kabelgeleiding is onzichtbaar verwerkt in een verticaal elektrificatiekanaal.

Teamwork zonder grenzen

Open teamwork kent geen grenzen. Palmberg combinatiekasten bevorderen een open communicatie tussen de verschillende werkplekken. Alles wat nog nodig is voor het dagelijkse werk kan worden opgeborgen in de kasten van de werkgroep. Dankzij de keuze uit verschillende oppervlakken voor de achterwanden (magnetisch whiteboard, stof of decor), kunnen notities, foto’s van dierbaren, de nieuwste productflyer of inspirerende ansichtkaarten eenvoudig op de achterwanden worden geplaatst.

Door de grote keuze aan combinatiemogelijkheden biedt Prisma 2 uiterst flexibele en individuele opbergruimte. Rangschik uw werkbenodigdheden en behoud altijd de ideale toegang.

Brochure Prisma 2
Decors en kleuren
Systeembeschrijving

Vraag nu een offerte aan!