Ga naar ...

» Palmberg

Palmberg

Palmberg behoort tot de grootste en de belangrijkste ondernemingen in de industrie van kantoormeubelen. Palmberg is leverancier van hoogwaardige en moderne kantoorinrichtingen voor de Europese markt!

Palmberg staat voor professionaliteit op het gebied van vormgeving van de arbeidsplaats, creativiteit, innovatiekracht en een milieubewuste en moderne productie. Het Duitse Palmberg zorgt voor gemotiveerde medewerkers door kwalitatief en ergonomisch kantoormeubilair. Wij hechten er veel belang aan in uw arbeidsomgeving een prettige werkatmosfeer te creëren, afgestemd op de wensen van de medewerkers. 

Het brede aanbod kantoormeubilair van Palmberg, bestaat onder andere uit bureaus, akoestische oplossingen, scheidingswanden, zit sta tafels, kantoorkasten, ladeblokken en andere aanverwante producten. De verschillende meubellijnen Palmberg Caldo, Casus, Compona, Crew, Entree, Intro Tec, Kit, Orga Plus, Palma, Pensum, Prisma 2, Select, Sinac, Systo Tec, Terio en Terio Plus bieden voor iedere kantoor de juiste oplossing.

Palmberg produceert sinds 1922 hoogwaardig en duurzaam kantoormeubilair. Het assortiment van Palmberg voldoet aan veeleisende kwaliteitsnormen, is ISO-gecertificeerd en milieubewust. De lasertechnologie van Palmberg lijmt de fineerlagen vast, hierdoor ontstaat een vrijwel naadloze randafwerking. Palmberg levert in Duitsland en in de aangrenzende buurlanden Nederland, België, Luxemburg, Oostenrijk en Zwitserland.

TOC Kantoorinrichting is jarenlang officiële dealer van Palmberg en levert bureaus, kasten en overig kantoormeubilair bij tevreden klanten. Naast kantoormeubilair leveren wij ook totale interieurconcepten en voor binnenhuisarchitectuur en projectinrichting in de breedste zin van het woord, kunt u bij ons terecht. 

Het  zit-sta bureau Crew van Palmberg is een van de meest verkochte producten.

Chat openen
Hallo,
Kan ik u ergens mee helpen?